poseidon

A legmegbízhatóbb sétahajók szakértője 1980 óta

Több mint 30 év folyamatos hajóépítés, az Ön élvezete és biztonsága a fedélzeten. 5 év átruházott hajótest szerkezeti garancia. ISO 9001 és 14001 tanúsítvánnyal rendelkező gyártás. Több ezer csónak a vízen. Csónakok széles választéka, amely a legigényesebb ügyfelek igényeit is kielégíti. A hajóépítés modern módszerei hagyományos kézi gyártási technikákkal kombinálva. Örökre ügyfeleinkkel együtt. Több száz értékesítési pont a világ minden táján.

poseidon

Melyik hajótípus érdekel?

FISH Range

KING FISHER

OPEN

FISH Range

OPEN

KING FISHER

FISH Range

KING FISHER

OPEN

A POSEIDON Boats 1980-ban alakult azzal a céllal, hogy kiváló minőségű, megbízható sétahajókat gyártson, a legszigorúbb nemzetközi biztonsági és toleranciai szabványok szerint, navigációs képességekkel a legnehezebb időjárási körülmények között is. Cégünk ISO 14000:2004 tanúsítvánnyal rendelkezik a környezet védelme érdekében. Cégünk sikerének legmeghatározóbb tényezője a velünk évek óta velünk dolgozó, a gyártás minden területére specializálódott munkatársaink. Figyelemre méltó tény a vertikális gyártási folyamat, ahol az üvegszálas részleg kivételével az összeszerelő részleg és a Asztalosipari munkákat, csónakjaink összes rozsdamentes acél felszerelését és kárpitjait is házon belül gyártjuk. Csónakjaink ISO szabványok szerint készülnek és megfelelnek a CE tanúsítvány követelményeinek.

A Poseidon hajók rendelkeznek az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszerrel, amelyet a gyártási folyamat minden lépésében alkalmaznak. Ezen túlmenően minden hajót 5 év hajótestszerkezeti garancia tanúsítvány kísér. Együttműködésünk a leghíresebb európai hajótervezőkkel lehetőséget ad a legmodernebb tervezési technikák alkalmazására és sikeres modellek készítésére. Ugyanakkor nemzetközi kereskedői hálózatunknak köszönhetően hatalmas mennyiségű információt tudunk összegyűjteni a nemzetközi és a helyi piaci trendekről. Napjainkban több mint 25.000 hajó közlekedik Európa összes tengerén, így még büszkék vagyunk arra, hogy továbbra is gyönyörű és kiváló minőségű hajókat gyárthatunk.

A hajógyár hivatalos weboldala: https://www.boats.gr/?lang=en

Lépjen velünk kapcsolatba!

Online szerviz időpont kérés